Wowsadler v. Fys AK

Om Fys. AK

Jeg hedder Anne-Kathrine og er en glad hestepige, som har redet hele livet.
I 2007 blev jeg uddannet fysioterapeut og har arbejdet i ind og udland, på hospital, klinik  mm., hvilket jeg var super glad for.
Jeg er aktiv rytter og har startet op til mb2 dressur, men desværre er der ikke meget tid til stævner, da jeg har super travlt med WOW. 
 
I 2018 var jeg i sadelhelvedet! Jeg red rigtig meget, men min daværende sadel skavede, jeg fik ondt i ryggen og hesten var sur, når jeg sadlede op. 
Jeg kunne se og mærke at der bare var noget galt og jeg søgte hjælp hos fagfolk og på nettet… Men uden ret stort held. 
Sadlen blev omstoppet flere gange af forskellige fagfolk, men intet hjalp.
Ingen lyttede til hvad jeg sagde, ingen så mig ride og ingen inddragede mig ret meget i tilpasningerne.
 
Jeg var så frustreret og lige ved at opgive at ride, for det var virkelig bare skidt og både hesten og jeg havde ondt efter hver ridetur. 
Traditionen tro, tog min mand og jeg på tur til Equitana messen i Tyskland i 2018. Her ville skæbnen, at jeg blev “fanget” af WOW sælger. Og er der noget jeg bare ikke gider, så er det sælgere på en messestand! 
Så da manden begynder at snakke, ville jeg faktisk helst bare gerne videre! Men høflig, som jeg er, lyttede jeg pænt efter og ret hurtigt fangede hans spørgsmål, mit øre.
Manden, begyndte nemlig at spørge en masse ind til mig og hesten. Og da jeg fortalte om mit problem smilede han og sagde ” du sidder bare i bagvægt”
Han gav mig så lige elevatorblikket og fandt en sadel og sagde ” sæt dig op i den her!”
Da jeg landede i sadlen, sad jeg ELENDIGT!
Jeg tænkte ” han er da jordens værste sælger! ” Men han smilede bare og sagde ” Det kan jeg hurtigt fikse” og et sekund efter sad jeg perfekt!
Da var jeg solgt! Han havde på under 5 min. lyttet, fundet mit problem og fikset det!
Jeg havde på det tidspunkt opgivet troen på at finde en sadel. Jeg er 162 cm høj, brede lår og rider på en stor hest – intet passer bare ind i en standard kasse for os! Og ingen af de fagfolk jeg havde betalt for at hjælpe mig, havde hørt på mine udfordringer.
Så da WOW manden brugte bare 5 min. på at lytte til mig og fikse problemet, var jeg hooked!
Alt gav bare mening med WOW! Sadlen kunne justeres år efter år uden at den skulle på værksted i flere uger. For det havde været en af mine største forhindring for at købe en ny sadel.
For alt for mange står med nye sadler, som ikke længere passer til dem eller deres hest efter få år.
Og da han viste at hele fronten af sædet bevæger sig sammen med hestens skuldermuskler, så var mit fys. hjerte bare solgt. 
 
Sælgeren, var David, som har udviklet WOW gennem mange år.
Han spurgte, om jeg ikke ville være forhandler, da jeg passede perfekt, som fysioterapeut!
I første omgang kunne jeg ikke se, at jeg var kvalificeret, men her flere år efter og med mange WOW ryttere senere, kan jeg tydelig se, hvorfor en fysioterapeut er oplagt til at sælge sadler.
Som fysioterapeut er analyse af biomekanik nærmest i min DNA. 
Jeg bruger min erfaring som behandlende fys. når jeg er ude ved WOW kunderne. 
 
I dag arbejder jeg fuldtid med WOW sadler og jeg elsker det. Jeg har fundet min helt rette hylde og i dag er jeg verdens førende forhandler af WOW set på antal solgte sadler 2023.
 
Min fremgangsmåde er typisk fysioterapeut – analyse af hest og rytter, inddragelse og samarbejde omkring alle aspekter af sadlen, som det vigtigste stykke udstyr, vi har til vores hest. 
I dag rider jeg i en WOW, som passer mig – uden smerter. 🤩

Fysioterapeut og sadler

Uddannelsen til fysioterapeut er en professionsbachelor og tager 3,5 år

Scroll to Top