Wowsadler v. Fys AK

Springklapper

Klapperne er monoklapper, og de fleste kan bestilles i den kendte og stive BUTT læder eller syet blød læderversion.
Den bløde læderversion giver en helt fantastisk kontakt og følelse med hesten.  Rytterens ben opnår en bedre stabilitet i den bløde læder version på grund af stigremmene ikke glider så nemt hen over denne klap.

Ved udendørsridning og hvor der ikke ønskes at pudse sadel efter hver ridetur, anbefaler jeg klapperne i BUTT læder.

Der kan tilvælges “Wearstrip” på den bløde læder version. Dette afstiver klappen, gør den mere holdbar overfor slid og kan bruges som udsmykning på klappen, ved valg af en kontrafarve eller lædermønstre. Spørg om mulighederne.

Alle vores klapper har to positions muligheder – “fremad” og “bagud” som rytteren kan skifte imellem. Dette kan være brugbart, hvis det er en unghest, og der er brug for lidt kortere bøjler. Klappen kan flyttes frem og opnå den ønskede position af benene. Her kan der med fordel også benyttes den forreste stigbøjlelås.

Når den unge hest opnår mere selvbæring og balance, kan klappen vinkles tilbage og den mellemste stigbøjlelås kan benyttes for at opnå den ønskede balance af rytteren.

Klapperne kan desuden bestilles som “AB – vinklet bagud” og derved kan klappen komme længere tilbage og give støtte til den kortbenede rytter.

OBS ikke alle klapper lagerføres, men kan bestilles hjem til demo. 

Bramham Cross Country

Frihed med støtte

Klappen er lavet ud af et enkelt stykke forarbejdet læder, som dækker både lårstøtten og lægstøtten. Klappen er derved uden sammensyninger og buler imellem støtten og resten af klappen.  Støtten er ikke så stor, som ved de andre springklapper og henvender sig til rytteren, der ønsker tæt kontakt til hesten og minimal støtte til låret. Lægstøtten er til gengæld af god størrelse og giver en god støtte.

Snittet for denne klap er ens med XC klappen

Jumping fixed block

Bestseller

Klappen er vores bestseller indenfor spring. Den giver god støtte til låret uden at at være i vejen.

Lægblokken er valgfri, men er populær, da den stopper benet over springet.

Klappen vises med “on fire” design, wearstrip og infill på blokken, som er et tilvalg. 

96392326_3379458225415970_9046581953066696704_n

Jumping Movable Block

Muligheder

Close contact springklap, med flytbar lårstøtte. Denne klap giver en virkelig god sikkerhed og tæt kontakt til hesten. Støtten kan fjernes, hvis den ikke skal bruges.

Continental

Flere muligheder og god støtte

Denne klap er baseret ud fra GP klappen ( se kombiklapper ) men har polstret støtte og “banana” på undersiden af klappen for mere støtte til benene. Blokken er flytbar som i velcro klappen med et stort udvalg af blokke. 

 

bramham show

Bramham Show jumping

Lille støtte foran og stor bagtil

Klappen er syet ud af et stykke læder, hvilket betyder, at der ikke er overlapninger eller buler, som kan genere rytterens ben. Klappen har både støtte til låret og til læggen. 

Klappen henvender sig til rytteren, som ønsker en tæt kontakt til hesten.

Læg støtten er ret stor og giver en god støtte. 

continental med blok

Continental med Calf Blok

Lidt mere støtte

Denne klap er identisk med Continental klappen, men har støtte til læggen.

Cross Country " Tapner"

Erfaring i designet

Klappen er designer af  4* military rytteren, Paul Tapner. Klappen ligner  Cross Crountry Wedge, men med forskellig støtte,  da lårstøtten følger låret næsten ned til knæet. Lægstøtte er valgfri .
Klappen henvender sig til military eller springrytteren – specielt dem med lange ben, som godt kan lide korte bøjler. 

Cross Country Wedge

Klappen til de fleste

Støtten på denne klap, henvender sig til et stort udsnit af ryttere uanset deres benlængde. For blokken er lille og kommer kun i brug når benet presses fremad i landingen. En rigtig god klap til military såvel som ridebanespringning.

Lægstøtten er et tilvalg. 
Til ryttere med lange ben og som gerne vil have korte stigbøjler er denne klap optimal.

Scroll to Top