Wowsadler v. Fys AK

Springsæder

Klapperne er monoklapper og de fleste af WOW klapperne kan bestilles i den kendte og stive BUTT læder eller syet, polstret, blød læderversion.

Det bløde læderversion giver en helt fantastik kontakt og følelse med hesten.
Rytterens ben opnår en bedre stabilitet i den bløde læder version på grund af at stigremmene ikke glider så nemt hen over denne klap.

Hvis sadlen benyttes udendørs og der rides meget ude i mudder, hvor sadlen tit bliver udsat for sand og snavs, og hvor der ikke ønskes at pudse sadel efter hver ridetur, anbefaler vi klapperne i BUTT læder.

Der kan tilvælges “Wearstrip” på den bløde læder version. Dette afstiver klappen, gør den mere holdbar overfor slid og kan bruges som udsmykning på klappen, ved valg af en kontrafarve eller lædermønstre. Spørg din forhandler om mulighederne.

Alle vores klapper har to positions muligheder – “fremad” og “bagud” som rytteren selv skifte imellem. Dette kan være brugbart, hvis det er en unghest og der er brug for lidt kortere bøjler. Klappen kan flyttes frem og opnå den ønsket position af benene. Her kan der med fordel også benyttes den forreste stigbøjlelås.

Når den unge heste opnår mere selvbæring og balance, kan klappen vinkles tilbage og den bagerste stigbøjlelås benyttes for at opnå den ønsket balance af rytteren.

Klapperne kan desuden bestilles som “AB – vinklet bagud” og derved kan klappen komme længere tilbage og give støtte til den kortbenet rytter.

Shallow seat

Den kendte…

Vores mest populære springsæde. Sædet har en rund, lav bagsvisel, der giver den nødvendige støtte og tillader rytteren at flytte sit sædet bagud, når der springes.

Ring til luftvest er tilvalg.

Flat seat

Frihed til bevægelse

Dette sæde har en kantet bagkant og ingen støtte. Sædet giver rytteren muligheden for flytte sit sæde længere tilbage ved behov, da sædet ikke tilbyder nogen støtte fra siden.

Ring til luftvest er tilvalg. 

Cross Country

Til lidt af det hele

Cross Country sædet har en afrundet bagkant og ingen støtte. Sædet giver god plads til rytteren og er et godt sæde til rytteren, som vil have frihed til at bevæge sig.

Ring til luftvest er tilvalg.

Scroll to Top